Følg oss på:

Følg oss på Twitter
Er du bevisst på at livet ditt er nå?

Er du bevisst på at livet ditt er nå?

Opplever du å være fastlåst i et problem eller en tanke? Er du styrt eller begrenset av dine følelser? Står du fast i ett mønster?

Del på twitter Del på facebook

Skrevet 2.september 2010 kl 14:00 av Henny Ekerhovd

skrevet av Henny Ekerhovd

Image & Master Coach

 

Jeg mener at det er en forskjell på at du gir deg selv tid og rom til å føle på dine følelser og at du drukner deg i dem, eller tillater deg at de blir en unnskyldning for ikke å være proaktiv i ditt eget liv. Prøv å ta deg tid til å føle dine følelser og å bli bevisst på å ta valg, for å gå ut av tanker og følelser - og inn i handling.
 
Noen spørsmål du gjerne kan tenke over: Hva er det du unngår fordi du er redd? Hva har du tatt fra deg selv fordi du er trist? Hva har du gått glipp av fordi du er engstelig?

 

Livet byr på en rekke opplevelser, erfaringer og ny kunnskap, men vi må selv velge å ta i mot -å involvere oss! Jeg vil oppfordre deg til å prøve noe nytt, til å skape dine magiske og minneverdige øyeblikk.

Selvcoaching: Den enkleste måten å bryte gamle mønster er å spørre deg selv en annen type spørsmål, som inspirerer til motivasjon i stedet for ettertanke. Når vi står fast så spør vi ofte oss selv: "hvorfor skjer dette akkurat meg?" eller "hva har jeg gjort for å fortjene dette?" I stedet kan du spørre: "hva er det jeg virkelig vil og hva kan jeg gjøre for å få det" eller "hvor mange unike løsninger som jeg aldri før har prøvd før, kan jeg komme opp med og prøve denne gang?" Utfordre deg selv i stedet for å fortsette i samme mønster.

 

Det er du som har valget, å leve DITT liv nå!


Relaterte saker:

Svært følsomme personer

Svært følsomme personer

Er du en person som lett blir overveldet av følelser. Både gode og dårlige. Som blir litt gladere enn de fleste og som lettere reagerer på og engasjerer deg i ting som skjer i deg og rundt deg.Og som også blir mer såret, lei deg og følelsesmessig satt ut enn de fleste rundt deg.  Les mer »

Annonse:

Relaterte pekere:


Sist endret 3.september 2010 kl 09:28

[ Annonsere på jenteporten.no | Om jenteporten.no | Kontakt oss | Rettigheter & ansvar ]