Følg oss på:

Følg oss på Twitter
Karriere Venninner!

Karriere Venninner!

Et nettverk for kvinner som våger –og som ønsker vekst og utvikling!

Del på twitter Del på facebook

Skrevet 1.oktober 2010 kl 08:00 av Henny Ekerhovd

Jeg heter Henny Ekerhovd og er NLP Master Coach - til daglig er jeg en samtale -/sparring partner for mennesker som opplever at de er kommet i et spor som de ikke helt trives i. Dette kan enten være fordi de synes det er vanskelig å finne ut hva de egentlig vil, ta valg, eller fordi de vil realisere sine drømmer og ideer -de vil altså ha noe mer ut av livet sitt. Som menneske så møter vi ofte utfordringer som bremser oss, eller som faktisk stopper oss helt opp. Det kan være lavt selvbilde, frykt for å mislykkes eller manglende mot, energi eller motivasjon. Som Coach så hjelper jeg altså med å komme forbi slike barrierer.

 

Og det var gjennom jobben i mitt firma ProCoaching at jeg møtte mange sterke, flotte kvinner med ambisjoner og klare drømmer –men som ikke våget, som manglet mot til å følge drømmen sin. De hadde alt som skulle til, men noe holdt de tilbake. Jeg kom som regel frem til at Janteloven har for stor makt over oss kvinner, og så er det dette med "kvinner, kvinner verst!"

 

Jeg tror at vi kvinner må våge å finne sammen i allianser og nettverk for lettere å knekke kodene og tørre å bruke hverandre. Vi vil da få et likere og bedre utgangspunkt når vi skal konkurrere. Og konkurrerer gjør vi; både med oss selv og andre. Også mot menn, som tradisjonelt har vært veldig gode til å dyrke gode allianser og nettverk. Derfor etablerte jeg Karriere Venninner i Bergen. Nå har vi også lokale i Vestfold, Oslo og Østfold.

 

Tanken er at vi i dette nettverket sammen skal skape et miljø der det i en trygg ramme går an å bryne seg og lufte ideer, og som da kan føre til at både selvfølelse og selvtillitt blir styrket sånn at vi får mot nok til å bruke litt spissere albuer ute i det virkelige liv. Akkurat et sånt miljø tror jeg Karriere Venninner kan være – jeg håper derfor at vi får mange deltakere som aktivt bruker gruppen. Dette er et nonprofitnettverk, så det koster ikke noe å være medlem.

 

Erfaringer viser at å ha gode nettverk faktisk er både viktig og nyttig, enten det er i forhold til f.eks å skaffe seg ny jobb, nye forretningsforbindelser eller nye venner. Så for at Karriere Venninner skal oppfylle sin visjon så må alle bidrar med å gi av seg selv og på den måten fylle nettverket med gode verdier som: inspirasjon, motivasjon, erfaring, støtte og masse kunnskap. Jo mer du putter inn, jo mer attraktivt blir det for andre å bli med, og jo mer kan DU da ta ut …..

 

Tenker du kanskje HVA kan JEG bidra med? Jo det kan være alt fra at du deltar på treffene vi arrangerer, markedsfører deg på Facebook-veggen, legger ut linker til både dine egne og andre sine tjenester og produkter –til at du kommenterer og roser andre som poster noe, eller at du inviterer nye medlemmer. Og selvfølgelig at du snakker om dine positive erfaringer og nytte av nettverket.

 

Så er du en kvinne med ambisjoner: som kan, som vil og som våger? Klikk deg inn om meld deg inn i din lokale Facebook-gruppe. Du er hjertelig velkommen! (husk også å legge inn din e-post adresse i feltet for dette) www.karrierevenninner.no

Vi har også fått vår egen Side, her ønsker vi oss også mange tilhengere

 

 

Med vennlig hilsen


  

 

 

Henny Ekerhovd

Image & Master Coach


Relaterte saker:

Er du bevisst på at livet ditt er nå?

Er du bevisst på at livet ditt er nå?

Opplever du å være fastlåst i et problem eller en tanke? Er du styrt eller begrenset av dine følelser? Står du fast i ett mønster?  Les mer »

SELVBILDET VÅRT – en kilde til GLEDE eller sorg...

SELVBILDET VÅRT – en kilde til GLEDE eller sorg...

Trolig er selvbildet vårt det som er mest personlig for alle mennesker. Når vi blir glade og trygge – er det selvbildet som er blitt positivt stimulert. Og når vi føler oss små og verdiløse er det også selvbildet vårt som har fått en knekk. Selvbildet er således selve målestokken på egenverdien vår.  Les mer »

Annonse:


Sist endret 1.oktober 2010 kl 10:23

[ Annonsere på jenteporten.no | Om jenteporten.no | Kontakt oss | Rettigheter & ansvar ]