Følg oss på:

Følg oss på Twitter
Selvrealisering: Årets julegave ?

Selvrealisering: Årets julegave ?

Julen nærmer seg og jeg føler at juleforberedelsene starter tidligere og tidligere. Synes du også at det blir mye stress i forbindelse med juleforberedelsene? Hva er den egentlige grunnen til at du stresser så mye? Er det fordi andre forventer det av deg, eller fordi du tror de forventer det? Er det fordi du virkelig må gjøre alle de tingene du gjør, eller fordi du tror det?

Del på twitter Del på facebook

Skrevet 19.desember 2010 kl 23:46 av Henny Ekerhovd

     

Dette er tiden da vi alle skal være blide og glade, ha omtanke og spre kjærlighet -men for mange kan julen ofte være den mest hektiske og stressende tiden på året, alt fra innkjøp av gaver, siste liten innkjøp, selskapligheter og ulike arrangementer, forventningsfulle barn, administrere familie sammenkomster. ..gamle og nye tradisjoner - listen er endeløs!


Jeg oppfordrer deg til å tenke over hva du egentlig ønsker deg -hva som virkelig er viktig for deg? Ikke om det er en ny genser, Iphone eller diamant, men om det er noe dypt inni deg -indre ro og fred, kanskje balanse eller trygghet?


Jeg vet i hvert fall hva jeg ønsker meg! På min ønskeliste i år står det: indre ro, kreativitet, kjærlighet og masse glede! Jeg startet mine juleforberedelser med å tenke grundig over hva jeg skulle prioritere, hva som virkelig er viktig for at julefreden skal senke seg. Alt det andre  strykes fra listen! (det kan jeg gjøre i januar) Selvfølgelig skal de gamle tradisjonene fremdeles vedlikeholdes, noen nye har jo også kommet til -men dette blir en jul der julens budskap enda mer skal få stå i fokus.
 
Hvordan blir dine juleforberedelser og hva ønsker du deg?

 


Synes du det er vanskelig å fjerne noen av gjøremålene? Ja, det er ikke lett å velge bort noe som har vært en selvfølge i mange år. Men gjør et forsøk med denne lille øvelsen. Sett deg opp en "to-do"liste. Når den er ferdig så går du gjennom den med følgende spørsmål:

Må jeg virkelig gjøre alt som står på listen for at julefreden skal senke seg?
Er det noe på listen som jeg kan slette med allikevel fullt mulig kunne oppnå det ønskede resultatet?
Hva kan jeg hoppe over i år?
Når du har korrigert listen så glemmer du alt du har strøket over, ha fokus på de gjøremål som skal til for at du skal få oppfylt ditt juleønske.

 

Som julegavetips til deg selv eller for deg som vil gi dine kjære en god start på det nye året så kan vi anbefale Gavekort: èn til èn coaching, et av våre populære kurs innen motivasjon, tanketrening, kommunikasjon og selvrealisering som vil starte over nyttår.

Kontakt: info@procoaching.no

 

Les mer her

 

 

Med vennlig hilsen


 

 

 

 

 

 


Relaterte saker:

Årets julekalender for 2010 ved Jenteporten.no

Årets julekalender for 2010 ved Jenteporten.no

I perioden 1-24 desember vil jenteporten.no være på plass med årets Julekalender for desember 2010. Her vil det være premier i forskjellige varianter, og en heldig vinner stikker av med en premie hver dag fra 1 tom 24 desember. Det vil være premier til en verdi av over kr 10 000,-  Les mer »

Del din historie med Jenteporten.no

Del din historie med Jenteporten.no

En ny og spennende side for dere med mye på hjerte. Kanskje du har en historie du vil dele med andre, en opplevelse, et dikt eller har vært med på årets flause? Hvorfor ikke dele denne med andre brukere her på jenteporten ?  Les mer »

Er du bevisst på at livet ditt er nå?

Er du bevisst på at livet ditt er nå?

Opplever du å være fastlåst i et problem eller en tanke? Er du styrt eller begrenset av dine følelser? Står du fast i ett mønster?  Les mer »

Annonse:

Relaterte pekere:


Sist endret 20.desember 2010 kl 00:37

[ Annonsere på jenteporten.no | Om jenteporten.no | Kontakt oss | Rettigheter & ansvar ]