Følg oss på:

Følg oss på Twitter
NYTT ÅR OG NYE MULIGHETER!

NYTT ÅR OG NYE MULIGHETER!

For at vi i det hele tatt skal få det vi ønsker oss, så må vi først og fremst vite hva vi ønsker. Når jeg spør mine kunder hva de ønsker seg så får jeg ofte svar som: En bedre jobb, mindre stress, mer energi, slankere kropp etc. Og det er jo greit nok, men hva er feks en bedre jobb? Her vil svaret være forskjellig fra person til person, men det er faktisk svært få som har sin egen klare definisjon klart for seg - sånn er det også med alle de andre tingene vi ønsker oss "mer av, bedre enn, annerledes enn osv."

Del på twitter Del på facebook

Skrevet 7.januar 2011 kl 14:28 av Henny Ekerhovd

 

Og om du ikke selv vet hva du egentlig vil ha, så kan drømmejobben/drømmekjæresten/ "once in a lifetime"-muligheten, seile forbi deg uten at du engang så den!

 

Her har jeg satt opp en "oppskrift" som kan hjelpe deg til å være forberdt til å gripe mulighetene som livet vil by deg i løpet av 2011, enten det er jobb, helse, kjærlighet, økonomi eller hva DU ønsker.

 

Og obs! Ikke fall for fristelsen til den "lettvinte" løsningen, å lage dette kun i hodet - det er faktisk viktig å få det ned på papir. Prøv og opplev forskjellen! :-)

 

1.     Sett opp en liste over alt det hyggelige du har opplevd i 2010. Alt fra gode prestasjoner og positive valg du har gjort, arrangementer du har vært på, erfaringer, reiser, kamper, morsomme øyeblikk etc Både små og store ting.

 

2.   Ta et nytt ark og skriv ned alt du ikke likte med 2010

Feks: For mye Facebook-bruk, for mye alkoholinntak/stoff, dårlige matvaner, for lite mosjon, selvbebreidelser, ikke klare i gi slipp på en ex, begrensende tro på deg selv etc. Tilintetgjør, brenn riv eller makuler nå denne listen!

 

3.   Ta enda et blankt ark, skriv til overskrift: Meg og mine mål for 2011 Skriv nå ned alt som du ønsker å gjøre, skaffe deg, oppleve etc i 2011, skriv så spesifikt og detaljert som mulig. Skriv ned alt du tenker du bør gjøre for å oppnå ditt mål, små og store tiltak. Dette vil være målbare bevis på at du oppnår det du ønsker. Sett -dato for når du vil gjøre tiltak, la både delmål og ditt hovdmål være tidsbestemt. Vær raus med deg selv, vær kreativ, tenk stort  -men vær realistisk. Viktig: skriv alt i presens, som om det allerede har skjedd og i "jeg" -form. Pass på at det er attraktivt for DEG, og at det hele er positivt formulert. Feks; ”Jeg er nå fri og herre over min egen helse, jeg er stolt og umåtelig tilfreds ikke-røyker”

 

4.    Om du etter at du er ferdig kommer på noe mer du vil tilføye, så kan du gjøre det når som helst. Lagre listen din på pc så er det lett å fylle på eller korrigere -for du vil nok oppdage at du vil både tilføye og slette etterhvert som du får ny kunnskap/erfaring. Skriv det hele ut, heng det på et sted der du ofte kan lese gjennom og merke av det du oppnår, gjerne ukentlig. Du vil nok erfare at alt ikke nødvendigvis kommer i den "innpakning" du hadde forestilt deg, men det vil nok være like bra eller enda bedre.

 

LYKKE TIL!

  

 

www.procoaching.no

 

 

Les mer her

 

 

Med beste hilsen


 

Henny Ekerhovd

Image & Master NLP Coach

 


Relaterte saker:

Er du bevisst på at livet ditt er nå?

Er du bevisst på at livet ditt er nå?

Opplever du å være fastlåst i et problem eller en tanke? Er du styrt eller begrenset av dine følelser? Står du fast i ett mønster?  Les mer »

Motivasjon - inspirasjon vs forpliktelse

Motivasjon - inspirasjon vs forpliktelse

Synes du til tider at det å holde motivasjonen oppe kan være en utfordring? Tenker du, eller sier du ofte "jeg burde ....." eller "jeg må....."? Opplever du at du kan mangle glede i det du gjør, at det heller kjennes som et ork og slit? Da kan det være fare for at du ender opp forvirret, irritert, sint, utslitt, deprimert eller i verste fall utbrent!  Les mer »

Selvrealisering: Årets julegave ?

Selvrealisering: Årets julegave ?

Julen nærmer seg og jeg føler at juleforberedelsene starter tidligere og tidligere. Synes du også at det blir mye stress i forbindelse med juleforberedelsene? Hva er den egentlige grunnen til at du stresser så mye? Er det fordi andre forventer det av deg, eller fordi du tror de forventer det? Er det fordi du virkelig må gjøre alle de tingene du gjør, eller fordi du tror det?  Les mer »

Annonse:

Relaterte pekere:


Sist endret 7.januar 2011 kl 15:04

[ Annonsere på jenteporten.no | Om jenteporten.no | Kontakt oss | Rettigheter & ansvar ]