Følg oss på:

Følg oss på Twitter
Regnbuedronningen som fargelegger og fikser mennesker

Regnbuedronningen som fargelegger og fikser mennesker

Jeg tar turen innom den mystiske damen som holder til på Bryggen i Bergen Elisabeth Gallefoss. I Bergen kjent for å være en som kan reparere mennesker. Så dette må jeg sjekke litt nærmere opp i om er riktig.

Del på twitter Del på facebook

Skrevet 30.januar 2019 kl 15:10

Elisabeth driver i dag sitt eget behandlingsenter Bredsgården på Bryggen. Her hjelper hun mennesker som alle er i ulike livssituasjoner. Hun får mange forskjellige oppdrag.  Åndelige vielser, åndelig dåp og har ulike type kurs. Hun tilbyr forskjellige behandlinger som healing, samtaler, fotsoneterapi, healingmassasje med mer.

Veggene i behandlingsenteret er dekket med store fargerike malerier som vekker frem ulike følelser, men samtidig gir en indre ro når jeg sitter og venter på at Elisabeth skal avslutte behandlingen hun har for en av sine klienter. Maleriene selger Elisabeth på Bryggen og på sine utstillinger hun har noen ganger i året.

Rykte på bybanen

Selv hørte jeg første gang om Elisabeth Gallefoss på bybanen en dag jeg skulle på jobb for noen år tilbake. Jeg satt og pratet med en eldre mann jeg kjenner. Praten gikk løst og fast om Bryggen i Bergen, hvor han selv jobbet og hadde kontor. Jeg spurte om kanskje han hadde opplevd noe unaturlig siden lokalene er så gamle og kanskje det kunne bo noen energier fra spøkelser igjen i veggene fra 1800-tallet?

Da fortalte han en historie om en han kjenner som jobber på Bryggen. Personen hadde vært så uheldig å låse ryggen sin på kontoret, og klarte ikke å komme seg til telefonen som lå i det andre rommet for å ringe om hjelp. Da kom Elisabeth Gallefoss plutselig inn på kontoret hans, la hendene på ryggen og healet han og hjalp han opp. Det som var litt undrende for denne karen var at han ikke kjente til Elisabeth eller i det hele tatt viste hvem hun var, hun bare dukket opp fra intet og hjalp han.

Noen måneder senere da jeg satt og pratet med en kollega diskuterte vi hvor det kunne være bra å få seg massasje i sentrum, da nevnte hun Elisabeth Gallefoss for meg. Etter noen uker fikk jeg bestilt meg en time til healingmassasje, og her møtte jeg Elisabeth for første gang. Etter å ha lagt på benken hennes en liten stund sa Elisabeth noe kun jeg viste helt ut av det blå. Jeg ble litt skremt, jeg visste ikke at damen var klarsynt.

Så nå er jeg tilbake på bryggen for å prate litt med Elisabeth Gallefoss, klarsynt, healer, forfatter og kunstner. Hun kommer fort inn og tilbyr meg en kopp te til ventetiden. Jeg går her i dag fordi jeg har snakket med flere personer som i de siste årene – helt uavhengige av hverandre – har fortalt sine historier om hvordan denne damen har hjulpet dem på ulike plan i livene sine. I tillegg til at jeg selv kanskje en gang eller to i året har benyttet meg av hennes healingmassasje, og ikke minst opplevd hennes meget klartsynhet. Ja, da blir jo nysgjerrigheten bare enda større.

For Elisabeth handler det kun om å hjelpe menneskene med healing og kjærlighet på ren måte. Eller som Elisabeth sier det så fint – «reparere».

Så her følger noen historier om ulike mennesker som har vært på behandling, eller har blitt hjulpet av denne magiske damen.

 

Benyttet seg av Elisabeth i 14 år

Hilde (28 år)

Som 14 åring ble Hilde med sin mor til Gallefoss for å få seg en time. Det var healing og samtaler hun startet å benytte seg av. I dag 14 år senere går Hilde fortsatt til Elisabeth for healing og samtaler.
Hilde forteller at førsteinntrykket av Elisabeth var at hun tenkte det var veldig rart at damen kunne vite så mye om henne uten at noen hadde sagt noe til henne om noe. Første gang jeg selv traff henne tenkte jeg oi – dette er en annerledes og fargerik dame.
Det er litt vanskelig for meg å beskrive henne for andre uten at jeg nesten høres litt smågal ut ler hun, det bare så vanskelig å forklare. – Det beste med henne er den varmen hun overfører, og den godheten hun har.
C har benyttet seg av fjernhealing på begge sine fødsler, dette mener hun selv var til meget stor hjelp. Her fikk jeg en ro og trygghet gjennom hele forløpet, merket rett og slett at jeg fikk hjelp og en skikkelig ro. Hun forteller at bare når begge barna hennes var noen få dager gamle tok hun de med ned på benken til Gallefoss. Hilde har vært gjennom en del sykdom, og det har for henne derfor vært en naturlig prosess å benytte seg av Gallefoss og behandlingen hun kan tilby.

– Siden jeg selv har opplevd Elisabeth sin klarsynhet, spør jeg derfor Hilde om hun har opplevd dette. – Ja, det som er så spesielt er punktligheten til Elisabeth. For eksempel var jeg hos henne før jeg ble gravid, da sa hun til meg at nå kom jeg snart til å bli gravid. Var også hos henne etter jeg var blitt gravid før jeg var hos legen eller visste det selv. Da fortalte hun til meg at jeg var gravid med en gutt og faktisk fortalte meg mye om personligheten til min kommende sønn. Ja, dette stemte også 100 %, så ja, det kan du nesten si at er litt skremmende.

Hilde forteller at hun benytter seg av Gallefoss litt etter behov, enkelte perioder var er jeg hos henne kanskje så ofte som 1 gang i uken, og andre ganger har jeg en lang pause eller med mindre hyppig intervall. Hun forteller at hun anbefaler Elisabeth for mange, hun er helt fantastisk og det er litt vanskelig for folk å forstå det før de har prøvd en time hos henne selv.

Jeg har faktisk kjøpt flere healingmalieri av henne. De er meget viktige elementer som henger rundt i hjemmet vårt. En gang da jeg flyttet midlertidig, og hadde bolig for salg, måtte jeg faktisk opp å hente maleriene mellom visningene. Merket fort at maleriene ikke var her og gav den energien de skulle. De gir på en måte en ro, en energi som er vanskelig å beskrive. En gang da jeg hadde en urolig baby, tipset Elisabeth at jeg skulle henge ene maleriet inn til henne – og ja, hun ble helt rolig. Så det sier litt av seg selv hvilken innvirkning maleriene har.

 

Ble selv healer etter sin behandling

En annen som har benyttet seg av Elisabeth Gallefoss er Jorunn Aaselle Olsen. Forskjellen her er at denne damen kun benyttet seg av Elisabeth i en kort periode. Jorunn er politiker, i tillegg til at hun selv har startet å praktisere healing etter sitt første møte med Elisabeth for vel 8 år siden.

Jorunn forteller at hun først hørte om Elisabeth var via en venninne som benyttet seg av henne i Bergen.

Men over en periode jobbet Elisabeth litt i Kristiansand, så da dukket muligheten opp også for henne.

– Selv var jeg ikke kjent med healing, men var meget lungesyk på denne tiden og var inn og av sykehus. Etter jeg hadde fått behandling hos henne følte jeg meg mye bedre allerede etter bare 2 behandlinger. Legene syntes det hele virket rart og skjønte faktisk ingenting.

– Jeg ble faktisk så fasinert og trollbundet av det hele at jeg startet selv å utdanne meg selv som healer etter møtet mitt med Elisabeth.
– Noe annet som har hjulpet med mye er at jeg kjøpte mange CD plater av henne som jeg hørte på. Dette var spesielt meditasjons CD’en som hjalp meg å finne den indre roen.
I dag jobber Jorunn som politiker, og har selv jobbet 6 år som healer.

Ble kvitt svulster med fjernhealing

Til slutt vil jeg nevne en pensjonert politimann på 69 år som ønsker å være anonym. Introduksjonen til Elisabeth var via min datter, og da jeg fikk kreft valgte jeg å teste Elisabeth. Jeg har ikke oppsøkt henne for konsultasjon, men kun benyttet meg av fjernhealing.

Han forteller at det som skjedde var litt underlig, han fikk nemlig healing en gang han var dårlig og satt hjemme i stolen sin. Plutselig var han der helt rolig, avslappet og sovnet faktisk i stolen. – Jeg fikk en tekstmelding av min datter hvor hun skrev at Elisabeth hadde gitt meg fjernhealing. Jeg ble faktisk bedre etter denne fjernhealingen.

Den pensjonerte politimannen forteller at han har en kreftdiagnose med spredning. En gang da han var hos legen fant de en stor svulst og flere små i lungene. Han valgte å benytte seg av Elisabeth etter dette,  i tillegg til han fikk cellegift. Både den store svulsten og de små forsvant faktisk fra lungene.

– Legene skjønte ingenting, og jeg nevnte selvsagt ikke at jeg hadde benyttet meg av Elisabeth Gallefoss sin fjernhealing. På CT undersøkelsene viste det seg at svulstene rett og slett ble borte! Han ler og forteller at ikke torde å si til legene at han hadde benyttet seg av noen form for alternativ behandling. Da dette ikke er typisk for en skeptiker som har jobbet hele livet som politi.

– Jeg har alltid hatt et åpent sinn for alternativ medisin, men tror ikke på ting som heksedoktorer og sånt. Men akkurat dette vet jeg fungerer. Elisabeth er så omsorgsfull at det er helt rørende og hun har en fin humor. Hun kobler seg på meg innimellom og gir meg fjernhealing uten at jeg har bedt om det, jeg kaller det da tvangshealing. Da sender hun meg en SMS etterpå smiler han.

En gang jeg skulle på en cellegiftbehandling var Elisabeth på ferie et sted ganske langt borte, tror det var Afrika eller noe, ble jeg så dårlig at min datter måtte ringe henne for å spørre om hun hadde mulighet til å fjernheale meg, det ville hun og ja – jeg ble faktisk mye bedre. Hun er en ekstraordinær dame som alltid vil hjelpe.

Han forteller også at en gang var han så dårlig at han spurte høyt ut, – hvor er du Elisabeth? Da sendte hun meg plutselig en SMS og skrev at hun sendte fjernhealing.

Healing som sin livsoppgave

Tilbake til Elisabeth Gallefoss på Bryggen, damen som jeg antar kanskje ikke er helt likt skrudd sammen som oss andre mennesker. Elisabeth er ferdig med behandlingen, og har tid til å ta en prat med meg. Hun sier noe om meg som er helt personlig, og kun jeg vet om og jeg føler meg igjen truffet.

Jeg vil gjerne prate litt mer med henne for å høre hennes historie, hvordan havnet hun her hun er i dag og hva som driver henne.

Elisabeth forteller at hun bruker healing i alt hun gjør, ikke bare i jobben eller til de flotte healingmaleriene som henger rundt oss, men også i hverdagen til mennesker hun møter da dette er livsoppgaven hennes.

For Elisabeth handler alt om kjærlighet, det gode og hun sier aldri noe vondt til mennesker.

Det er greit jeg er klarsynt, men jeg forteller aldri om jeg ser noe vondt – det er ikke derfor jeg er her. At jeg er Klarsynt er en fordel når jeg skal heale menneske, det er stort sett her jeg benytter meg av dette og da vet jeg da vet hva jeg skal arbeide ut i fra. – Jeg sier som regel lite rett ut til folk slik jeg kanskje gjorde da jeg var yngre, da skremte jeg jo folk vekk ler Elisabeth.

Barna mine er litt oppgitte av meg, for når vi er på ferie på nye spennende steder oppsøker jeg ofte selv også mennesker som er kjente og klarsynte. Når jeg var i USA tidligere i år var jeg hos en dame som bare tegnet et hjerte ler Elisabeth, og det er jo helt perfekt for meg er det LOVE det handler om.

Ikke alltid lette tider


Når Elisabeth ventet sitt andre barn og bodde i Oslo opplevde hun å miste sin store kjærlighet i et tragiusk knivdrap på åpen gate. Hennes mann var ute den kvelden sammen med en venninne og hennes kjæreste, og kvelden ble avsluttet på et grotesk vis hvor både mannen og kompisen ble drept på åpen gate i Oslo. Etter dette måtte Elisabeth bruke mye tid via en umulig prosess, nemlig å bestemme seg for å tilgi gjerningsmannen som drepte mannen hennes og far til sine 2 første barn.

I prosessen skrev Elisabeth en bok om hendelsen, «Kill them! Kill them! Blodige tårer» for å komme seg selv videre i livet. Elisabeth har skrevet flere andre bøker og diktsamlinger som hun selger på Bryggen og i noen bokhandlere.

Ønsker du å lese mer om Gallefoss eller kontakte henne finner du mer info på hennes nettsider. Les mer her


Annonse:


Sist endret 30.januar 2019 kl 15:10

[ Annonsere på jenteporten.no | Om jenteporten.no | Kontakt oss | Rettigheter & ansvar ]