28 måter å spare penger på hver dag

En forbruker guide og blogg som hjelper både jenter og gutter i alle aldere om å ta det beste valget når stilt overfor flere økonomiske muligheter og vanskeligheter! Våre innlegg er betalte og kan derfor anses som promotert.

Del innlegg

Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit

Innholdsfortegnelse

1. Lag et budsjett og hold deg til det. Dette er sannsynligvis det viktigste du kan gjøre når det kommer til å spare penger. Finn ut hvor mye du trenger å bruke på nødvendigheter som mat, bolig og transport, og sett deretter av penger til de andre målene dine.

2. Automatiser sparepengene dine. Hvis du har vanskelig for å sette av penger hver måned, sett opp automatiske overføringer fra brukskontoen din til sparekontoen din. På denne måten vil du aldri engang se pengene, og du vil bli mindre fristet til å bruke dem.

3. Lev under dine evner. En av de beste måtene å spare penger på er å ganske enkelt bruke mindre enn du tjener. Det kan bety å gjøre noen ofre, som å gi opp kabel-TV-abonnementet eller spise sjeldnere, men det vil være verdt det i det lange løp.

4. Invester i deg selv. En av de beste investeringene du kan gjøre er i deg selv. Hvis du ikke er fornøyd med din nåværende jobb eller livsstil, gjør en endring. Å investere i utdanningen din eller starte din egen bedrift kan lønne seg mye underveis.

5. Dra nytte av tilbud som er gratis. Det er mange flotte ting i livet som er gratis, så dra nytte av dem! Fra gratis museer og konserter til gratis nettkurs, det er mye flott der ute som ikke vil koste deg en krone.

6. Lag din egen kaffe. Hvis du er en kaffeelsker. Spar deg selv litt penger ved å lage din egen kaffe hjemme. Det er kanskje ikke like fancy, men det vil smake like godt.

7. Pakk lunsjen. Å spise ute til lunsj hver dag kan virkelig øke. Spar litt penger ved å pakke din egen lunsj for å ta med på jobb eller skole. Det trenger ikke å være noe fancy, bare en enkel sandwich eller salat holder.

8. Kutt ned på unødvendige utgifter. Ta en nærmere titt på budsjettet ditt og se hvor du kan kutte ned på unødvendige utgifter. Trenger du virkelig det treningsmedlemskapet eller den kabel-TV-pakken? Hvis ikke, bli kvitt dem og spar penger.

9. Se etter bedre tilbud. Før du foretar et større kjøp, sørg for å finne den beste handelen. Med litt tid og krefter kan du vanligvis finne en bedre pris enn den første du ser.

10. Bruk kuponger. Hvis du ikke bruker kuponger, går du glipp av en fin måte å spare penger på. Enten du får dem fra avisen eller skriver dem ut på nettet, kan kuponger hjelpe deg med å spare mye penger på dagligvareregningen hver måned.

11. Sammenlign priser før du kjøper. I tillegg til å bruke kuponger, sørg for å sammenligne priser før du foretar et kjøp. Med noen få museklikk finner du enkelt det samme produktet til en lavere pris i en annen butikk.

12. Kjøp i bulk. Når du kjøper i bulk, vil du vanligvis spare penger i det lange løp. Dette gjelder spesielt for ting som toalettpapir, papirhåndklær og vaskemiddel. Så neste gang du er i butikken, hent noen ekstra varer og spar penger.

13. Bli med i en tilbudsklubb. Hvis du virkelig vil spare penger på dagligvarer, bli med i en tilbudsklubb. Du må betale en årlig medlemsavgift, men besparelsene på dagligvarer vil mer enn veie opp for det.

14. Bruk kontanter i stedet for kreditt. Når du bruker kontanter i stedet for kreditt, er det mindre sannsynlig at du bruker mer enn du har råd til. Så neste gang du blir fristet til å sette noe på kredittkortet ditt, kan du ta pengene i stedet.

15. Unngå impulskjøp. Det er enkelt å gjøre impulskjøp, spesielt når du er ute og handler. Men hvis du kan unngå dem, vil du spare mye penger i det lange løp. Så før du kjøper noe, spør deg selv om du virkelig trenger det.

16. Ikke fall for “kjøp nå, betal senere”-tilbud. «Kjøp nå, betal senere»-tilbud kan virke fristende, men de er vanligvis en dårlig idé. Du vil ende opp med å betale mer i det lange løp, så det er best å bare unngå dem helt.

17. Lag en liste før du skal handle. Før du går og handler, lag en liste over tingene du trenger. Dette vil hjelpe deg å unngå impulskjøp og holde deg til budsjettet.

18. Handle på lavprisbutikker. Lavprisbutikker som Holdbart er gode steder å finne tilbud på klær, sko og andre varer. Så, neste gang du leter etter noe, sørg for å sjekke dem ut først.

19. Handle brukt. En annen fin måte å spare penger på er å handle brukt. Du kan finne gode tilbud på klær, møbler og andre varer i bruktbutikker og garasjesalg.

20. Bruk rabattapper. Det finnes en rekke rabattapper som gir deg penger tilbake på kjøpene dine. Så før du foretar et kjøp, sørg for å sjekke om det er en rabatt tilgjengelig.

21. Vent på salg. I stedet for å kjøpe noe med en gang, vent til det kommer i salg. Med litt tålmodighet kan du vanligvis spare en betydelig sum penger.

22. Bruk cashback kredittkort eller medlemskort. Hvis du bruker et cashback-kredittkort/medlemskort, vil du tjene penger på kjøpene dine.

23. Få betalt for å handle. Det er en rekke selskaper som faktisk vil betale deg for å handle. Så hvis du elsker å handle, kan dette være en fin måte å tjene litt ekstra penger på.

24. Forhandle regningene dine. Hvis du sliter med å få endene til å møtes, ring kreditorene dine og se om du kan forhandle deg frem til en lavere betaling. Du vil bli overrasket over hvor ofte dette fungerer.

25. Bli kvitt ubrukte gavekort. Hvis du har ubrukte gavekort, selg dem på nettet eller bruk dem til å kjøpe ting du trenger. Det er ingen grunn til å la dem bare sitte og samle støv.

26. Refinansier gjelden din. Har du høy rentegjeld kan du spare mye penger ved å refinansiere den. Det finnes en rekke selskaper som tilbyr gjeldskonsolideringslån til svært konkurransedyktige priser.

27. Invester i et godt budsjett. Hvis du trenger hjelp til å holde deg på sporet, finnes det en rekke flotte budsjetteringsapper som kan hjelpe. De vil spore forbruket ditt og hjelpe deg med å holde deg innenfor budsjettet.

28. Bli med på et bibliotek. Biblioteker er en flott ressurs for bøker, filmer og andre gjenstander. Og best av alt, de er gratis! Så hvis du leter etter en måte å spare penger på, sørg for å sjekke ut ditt lokale bibliotek.

Andre innlegg

er det mulig å arve gjeld
Ukategorisert

Kan man arve gjeld?

Hvordan håndtere en arvet gjeld Hvis du befinner deg i den posisjonen at du må håndtere en arvet gjeld, er det et par ting du

Hva er gjeld og hvordan håndtere det
penger

Hva er gjeld og hvordan håndtere det?

Hvordan håndtere gjeld: Lage en plan og iverksette tiltak Gjeldshåndtering er en prosess utviklet for å hjelpe deg med å betale tilbake gjelden din på

Hvordan å spare penger på mat
penger

Hvordan å spare penger på mat

Hvordan bruke mindre på mat  En måte å bruke mindre på mat er å lage mat hjemme oftere. Når du lager mat hjemme, kan du

Hvordan spare penger hver måned
Personlig økonomi

Hvordan spare penger hver måned

Hvordan spare penger på dagligvarer En måte å spare penger på dagligvarer er å planlegge måltidene dine på forhånd. Dette vil hjelpe deg med å

Hvordan forbedre privatøkonomien 
penger

Hvordan forbedre privatøkonomien

Kutt ned på unødvendige utgifter Vi alle vet at for å kunne spare penger må vi kutte ned på unødvendige utgifter.   Men mange av

En person som sitter i en båt, etter å ha funnet en måte å reise billig til syden
Personlig økonomi

Hvordan reise billig til syden

Er du interessert i hvordan du kan reise billig til syden? Da har du kommet til riktig sted. Mange har etterspurt en guide om hvordan

Topp 7 Magento SEO-problemer og hvordan du fikser dem
Næringsliv og teknologi

Topp 7 Magento SEO-problemer og hvordan du fikser dem

Magento er en e-handelsplattform som ble utviklet for å skape en god brukeropplevelse. Magento-brukere nyter en stabil plattform og kraftige funksjoner. Magento-plattformen er svært fleksibel

En rød kortholder med et mastercard som kan brukes til fornuftige kjøp.
Personlig økonomi

Hvordan funker mastercard

Vil du vite hvordan et mastercard funker? Du er ikke den eneste og derfor har vi laget denne artikkelen for deg. Mastercard er en av

Health

Urinretensjon: Hva er det, og hva kan du gjøre?

Urinretensjon er en medisinsk tilstand som oppstår når en person ikke kan tømme blæren fullstendig. Urinretensjon kan være både smertefullt og en potensielt farlig tilstand,

Personlig økonomi

3 ting som er fine å ha på kjøkkenet

Å ha et velutstyrt kjøkken kan gjøre matlagingen til en enkel og tilfredsstillende opplevelse. Det er flere kjøkkenutstyr som kan være praktisk å ha på

7 motetips for å reise med stil
Popular

7 motetips for å reise med stil

Har du noen gang følt at motesansen din har fått seg en knekk i det øyeblikket du går av flyet? Det er du ikke alene

Tips for å unngå at stress skader hjertet ditt
Health

Tips for å unngå at stress skader hjertet ditt

I dagens hyperoppkoblede og fartsfylte verden har stress blitt en uvelkommen følgesvenn for mange av oss. Vi løper etter tidsfrister, sjonglerer med flere ansvarsområder og

Næringsliv og teknologi

Derfor bruker mange selskaper rekrutteringsbyråer

Mange selskaper bruker et rekrutteringsbyrå til å gjennomføre hele eller deler av rekrutteringsprosessen. Både store og små organisasjoner velger å la en ekstern part ta

7 beste sko å bruke med kordfløyelbukser
Popular

7 beste sko å bruke med kordfløyelbukser

I dette blogginnlegget vil du oppdage syv transformative skoalternativer som ikke bare vil utfylle cordfløyene dine, men som vil forankre dem godt i nået, og

Hvordan forhindre at rør fryser uten varme
Popular

Hvordan forhindre at rør fryser uten varme?

Fryserør er mer enn bare en ulempe; de kan føre til katastrofale skader i hjemmet ditt, forårsake sprengning av rør, oversvømmelser og en lommebokknusende reparasjonsregning.

Effekten av for mye salt på hjertehelsen
Health

Effekten av for mye salt på hjertehelsen

Salt er et eldgammelt konserveringsmiddel, en smaksforsterker og en allestedsnærværende del av vårt daglige forbruk. Men under dens krystallinske lokke ligger en skjult innvirkning på

Hva gjør en trykkutløserventil?

Trykkutløsningsventilen er den stille vaktposten som er plassert på veggene i pressede miljøer, fjærbelastet for å reagere ved første tegn på fare. Det er en

Hvordan fjerne riper fra tregulv
Popular

Hvordan fjerne riper fra tregulv?

Du er ikke alene i din søken etter uberørte planker. Tillokkelsen til tregulv er tidløs, men deres mottakelighet for skade er en sannhet mange av

Utforsk 1980-tallets Klær: En Tidsreise i Mote
klær og mote

Utforsk 1980-tallets Klær: En Tidsreise i Mote

En tidsreise tilbake til 1980-tallets klær 1980-tallet. Et tiår kjent for sine livlige farger, dristige mønstre, og en unik stil som fortsatt påvirker moteverdenen i

Ta en Tidsreise tilbake til 80-tallets Skiklær
klær og mote

Ta en Tidsreise tilbake til 80-tallets Skiklær

Gjenoppdag stilen: 80-talls skiklær revisited I 1980-årene var det ikke bare musikken og håret som fanget alles oppmerksomhet, men også skiklærene. Mote på ski hadde

Bærekraftig klesplagg – Invester i fremtiden
klær og mote

Bærekraftig klesplagg – Invester i fremtiden

Bærekraftige klesplagg: En grønn revolusjon i klesindustrien I en tid der miljøvern har blitt en global prioritet, står klesindustrien overfor urgente krav om bærekraftig innovasjon.

Utforske Elegansen og Stil med Calvin Klein C
klær og mote

Utforske Elegansen og Stil med Calvin Klein C

En dypdykk inn i Calvin Klein C: Mer enn bare en logo Calvin-ikoner-innovasjon-og-stil/) Klein, et navn synonymt med minimalistisk eleganse og skarpt, moderne design, har

Utforsk Elegansen i Calvin Klein K-kolleksjonen
klær og mote

Utforsk Elegansen i Calvin Klein K-kolleksjonen

Innledning til Calvin Klein K: En guide til tidløs stil Calvin-ikoner-innovasjon-og-stil/) Klein, kjent for sin minimalistiske og sofistikerte estetikk, har alltid vært en bastion for

Utforsk Verdenen av CK: En Dyptgående Guide
klær og mote

Utforsk Verdenen av CK: En Dyptgående Guide

En Innføring i CK: Hva Står CK For? CK-en-dyptgaende-guide/)-klein-ck-ikoner-gjennom-tidene/), eller Calvin Klein, er mer enn bare et merke; det er en kulturell ikonografi som har

Oppdag Magien ved Danske Designere og Deres Klær
klær og mote

Oppdag Magien ved Danske Designere og Deres Klær

En introduksjon til Danske Designere Klær Danske designere har lenge vært kjent for deres minimalistiske estetikk, funksjonalitet, og bærekraftige tilnærminger. I hjertet av Skandinavisk mote

Fast Fashion: Miljøets Skjulte Fiende
klær og mote

Fast Fashion: Miljøets Skjulte Fiende

En Introduksjon til Fast Fashion Fast fashion refererer til billig, masseprodusert klesindustri som lager trendy klesplagg som raskt beveger seg fra catwalken til butikkene. Denne

Høstens Må-Have: Dunjakke for Dame
klær og mote

Høstens Må-Have: Dunjakke for Dame

Hvorfor en høst dunjakke dame er essensielt i garderoben din Når bladene begynner å skifte farge og den friske høstluften gjør sitt inntog, er det

Guide: Slik finner du klær billig på nett
klær og mote

Guide: Slik finner du klær billig på nett

Introduksjon til moteverdenen online I en verden der tiden er kostbar og budsjettene er stramme, er jakten på klær billig på nett blitt en favorittaktivitet

Velg den Perfekte Ryggsekken: En Komplett Guide
klær og mote

Velg den Perfekte Ryggsekken: En Komplett Guide

Introduksjon I en verden hvor bevegelighet er nøkkelen, spiller en god ryggsekk en kritisk rolle for både hverdagslige eventyr og ekspedisjoner langt fra hjemmet. Denne

Utforsk Verden av Populære Veske Merker
klær og mote

Utforsk Verden av Populære Veske Merker

Introduksjon til Universet av Populære Veske Merker I en verden hvor mote fremdeles besitter en thrust av kraft og innflytelse, fortsetter de populære veske merkene

Utforsk Verdens Mest Eksklusive Veske Merker
klær og mote

Utforsk Verdens Mest Eksklusive Veske Merker

En Dybdeanalyse av Luksuriøse Veske Merker Når det kommer til tilbehør som virkelig står ut, er kvalitetsvesker ikke bare praktiske elementer; de er et statement.

Utforsk Vår Verden av www Klær på Nett
klær og mote

Utforsk Vår Verden av www Klær på Nett

På Shoppingjakt? Prøv www klær på nett for en enkel og spennende moteopplevelse! Når vi tenker på shopping i moderne tid, kommer bildet av å